Samenwerking partners

unnamed (1)

Move the Crowd is Certified Education Partner, dedicated opleidingspartner dan wel aangesloten bij de volgende instanties:

Zowel de NIMA opleidingen als de trainingen en workshops op de gebieden Sales, Marketing, Communicatie en Persoonlijke effectiviteit worden door Capability ingezet voor een doelgerichte re-integratie van haar kandidaten via Spoor 1 en Spoor 2.

Move the Crowd is gecertificeerd door UWV. Deze certificering zorgt ervoor dat werkzoekende kandidaten samen met hun loopbaancoach een keuze uit het portfolio van Move the Crowd kunnen maken om door het volgen van opleidingen, trainingen en/of workshops sneller aan een nieuwe uitdaging kunnen beginnen.

Een ondernemer met talent en passie, verdient alle succes. Vandaar dat het IMK op cruciale momenten zelfstandigen bijstaat met advies, begeleiding en ondersteuning. Of het nu gaat om starten, groeien, overleven of stoppen. Hebt u een mooi bedrijf maar het kan beter? Via 155-Help-een-bedrijf ondersteunen wij jaarlijks duizenden ondernemers. Voor u als ondernemer is deze hulp kosteloos.